Rulouri textile

Detalii

Rulourile textile interioare se confectioneaza in functie de dimensiuni, cu ax de 17 mm si sunt denumite ROLETE MINI, cu ax de 25 mm,pentru dimensiuni mai mari si sunt denumite ROLETE CLASIC, sau casetate si sunt denumite ROLITE. Culorile accesoriilor pot fi albe, maro sau imitatie de lemn.

Panza poate fi translucida, black-out sau day night.

ROLETE / ROLITE

Prin achizitionarea unor rolete textile veti avea posibilitatea de a beneficia de protectia eficienta a locuintei in ceea ce priveste lumina . Pe de alta parte, aceste rolete textile va ofera ocazia de a avea parte de intimitatea dorita, deoarece veti tine la distanta privirile indiscrete.

In cazul in care veti opta pentru aceste rolete textile veti lua cu siguranta cea mai potrivita decizie, deoarece veti avea parte de intimitatea dorita, iar razele luminoase ale soarelui nu vor mai reprezenta o problema. Materialul textil din care sunt fabricate aceste rolete textile este poliester 100%. Calitatea acestui material nu va lasa niciodata de dorit si veti vedea acest lucru odata ce veti utiliza aceste produse. Aceste rolete sunt de mai multe tipuri, iar printre acestea le putem aminti pe cele semitransparente, opace sau blackout. In functie de necesitatile pe care le aveti, nu ramane decat sa luati decizia finala in vedere achizitionarii.

DAY-NIGHT:

Se monteaza la interior si sunt realizate din fasii alternative de benzi pline si transparente din material textil,permitand reglarea nivelului de lumina naturala din interior, in functie de preferinte, astfel, nivelul de lumina va fi maxim atunci cand fasiile pline (opace) se suprapun, iar lumina patrunde in interior prin fasiile transparente. Nivelul de luminozitate se va reduce la jumatate atunci cand fasiile opace se suprapun pe jumatate peste cele transparente. Efectul de umbrire totala,se va realiza, atunci cand fasiile opace se suprapun perfect peste cele transparente.

PLISEE

Jaluzelele plisate (plissee) sunt o alternativa versatila si atractiva la rolete textile sau storuri romane. Avand profilele de culisare discrete, se ridica aproape de profilul tamplariei, cand jaluzeaua nu e folosita. Plisseele ocupa categoric mai putin spatiu comparativ cu restul jaluzelelor.

Colectia noastra iti ofera sute de materiale din care sa alegi, atat transparente, cat si translucente si blackout. Profilele de culisare au sistem cu click, facandu-le foarte stabile la folosire. Jaluzelele pilsate sunt extrem de versatile, existand modele pentru toate nevoile si geamurile: geamuri normale, geamuri de mansarda, geamuri cu forme atipice (triunghiuri, cercuri, etc).